MILLORES AMB LA MODA SOSTENIBLE

Els beneficis de la moda sostenible són quantiosos i aporten una gran millora a nivell global. Alguns d’aquests beneficis són:

  • Desperdici zero: la moda Zero Residus dissenya les peçes reduïnt els desperdicis al mínim possible treballant sobre el patró dels dissenys per aprofitar el 100% del teixit.
  • Matèries primeres: en el cultiu de les matèries primes, el cotó orgànic està substituïnt el cotó convencional. Aquest cotó no requereix l’ús de pesticides ni insecticides, per tant no contamina el sòl ni infereix negativament en la vida del ecosistema.
  • Acabats: els diferents efectes que es realitzen sobre les peçes de teixit texà suposo un consum considerable d’aigua i energia i la producció de substàncies tòxiques. La tecnologia ha aconseguit l’efecte desgastat dels texans estalviant un 85% del consum d’aigua i químics, mitjançant l’ús de l’ozó en comptes de lleixiu.
  • Tancant el cicle: en l’etapa final del cicle, han desenvolupat el mètode per poder reciclar els teixits i reincorporar-los de nou al cicle productiu, convertits en nous fils i materials, la transcendència resideix en la capacitat de separar la barreja de cotó i polièster presents amb la majoria de teixits.